Oma energiapäällikkö ja energiatiimi

Oma energiapäällikkö on talotekniikan ja energiatehokkaiden kiinteistöjen asiantuntija ja optimoija, joka auttaa kiinteistönomistajaa varmistamaan kiinteistön energiatehokkuuden. Tehokas energianhallinta on asiantuntijatyötä, jossa ulkopuolisen kumppanin käyttö maksaa itsensä takaisin.

 

Energiatehokkuus kokonaispalveluna on varmin tapa pitää huolta, että kiinteistössä tehdään oikeita asioita järkevästi oikeaan aikaan – kiinteistön elinkaaren ajan. Kokonaispalvelun asiakkaana saat oman tavoitettavissa olevan yhteyshenkilön ja pääset myös hyödyntämään laitteistojen pidempiä takuuaikoja.

Oma energiapäällikkö auttaa kiinteistönomistajaa säästämään energiaa, euroja ja ympäristöä – ja kiinteistöstä vastaavien aikaa ja huolta.

Miksi Oma energiapäällikkö?

Oma energiapäällikkö ja energiatekniikan kokonaispalvelu on tämän päivän ratkaisu kaikkien kiinteistöjen energiatehokkuuden varmistamiseen.

Tulemme mielellämme käymään ja tutustumaan kiinteistöösi! Saat jo käynnillämme arvokkaita ajatuksia kiinteistösi energiatehokkuuden nostamiseen uudelle tasolle.

Säästät ylläpitokustannuksissa, vähennät korjausvelkaa

Takaat kiinteistön energiatehokkuuden koko elinkaarelle.

Varmistat optimaaliset olosuhteet kiinteistön käyttäjille

Leikkaat kiinteistösi hiilidioksidipäästöjä kestävästi ja kannattavasti

Tulemme mielellämme käymään - saammeko lainata avaintasi?

Suunnittelupalvelut

Oma energiapäällikkö ja energiatiimi

Oma energiapäällikkö on puolueeton asiantuntija, joka vastaa oikeiden toimenpiteiden tunnistamisesta ja toteuttamisesta alusta loppuun. Projekteihimme sisältyy kaksi vuotta ylläpitoa, jonka jälkeen jatkamme energiatehokkuuden varmistavana kumppaninasi.

Suunnittelupalvelut

Kiinteistöllesi oikeat ratkaisut perustuvat katselmuksiin, kartoituksiin ja kiinteistön kehittämissuunnitelmaan sekä taloudellisiin laskelmiin. Autamme sekä rahoituksessa että erilaisten tukien hyödyntämisessä.

Tekniset toteutukset

Tekniset toteutukset

Teknisistä ratkaisuista riippumattomana talotekniikan ja rakennusautomaation osaajana löydämme juuri sinun kiinteistöllesi optimaaliset tavat ottaa energiatehokkaista ratkaisuista kaikki hyöty irti.