Tekniset toteutukset

Teknisistä ratkaisuista riippumattomana talotekniikan ja rakennusautomaation osaajana löydämme juuri sinun kiinteistöllesi optimaaliset tavat säästää energiaa ja ottaa energiatehokkaista ratkaisuista kaikki hyöty irti. 

 

Hyvällä projektijohtamisella varmistetaan loppuasiakkaan tyytyväisyys sekä onnistunut toteutus.

 

Teknologiat kehittyvät jatkuvasti ja syntyy uusia innovaatioita. Haistelemme puolestasi uusia ratkaisuja ja arvioimme puolueettomina asiantuntijoina niiden mahdollisuuksia.

Tekniset toteutukset

Olosuhteet vaikuttavat kiinteistön arvoon

Kiinteistötekniikalla on suuri vaikutus kiinteistön olosuhteisiin ja näin myös kaikkien kiinteistöä käyttävien turvallisuuteen ja viihtyvyyteen. Hyvillä olosuhteilla varmistat kiinteistön vuokrattavuutta ja arvoa. 

 

Tästä syystä osana energiatehokkuushankkeita ja energiatehokkuuden varmistavaa optimointia tarkastellaan aina myös tilojen olosuhteita. 

 

Olosuhteiden hallinta on monimutkainen kokonaisuus, johon liittyvät esimerkiksi tilojen lämpötila, ilmanvaihto ja valaistus. Taloteknisen osaamisemme ansiosta pystymme huomioimaan olosuhteet parhaalla mahdollisella tavalla.

Tekniset ratkaisut kehittyvät jatkuvasti, joten uusissakin rakennuksissa voidaan tehdä paljon.

Tulemme mielellämme käymään ja tutustumaan kiinteistöösi! Saat jo käynnillämme arvokkaita ajatuksia kiinteistösi energiatehokkuuden nostamiseen uudelle tasolle.

Tulemme mielellämme käymään - saammeko lainata avaintasi?

Oma energiapäällikkö ja energiatiimi

Oma energiapäällikkö on puolueeton asiantuntija, joka vastaa oikeiden toimenpiteiden tunnistamisesta ja toteuttamisesta alusta loppuun. Projekteihimme sisältyy kaksi vuotta ylläpitoa, jonka jälkeen jatkamme energiatehokkuuden varmistavana kumppaninasi.

Suunnittelupalvelut

Kiinteistöllesi oikeat ratkaisut perustuvat katselmuksiin, kartoituksiin ja kiinteistön kehittämissuunnitelmaan sekä taloudellisiin laskelmiin. Autamme sekä rahoituksessa että erilaisten tukien hyödyntämisessä.

Tekniset toteutukset

Tekniset toteutukset

Teknisistä ratkaisuista riippumattomana talotekniikan ja rakennusautomaation osaajana löydämme juuri sinun kiinteistöllesi optimaaliset tavat ottaa energiatehokkaista ratkaisuista kaikki hyöty irti.