Tule meille töihin: Energia-asiantuntija, Oma energiapäällikkö

Haemme asiantuntevaa, palveluhenkistä ja luotettavaa energia-asiantuntijaa vakituiseen ja kokoaikaiseen työhön joko Turkuun tai Vantaalle.

GreenValue on palveluyritys: autamme kiinteistönomistajia parantamaan kiinteistöjen energiatehokkuutta, jolloin kiinteistönomistaja säästää kiinteistön ylläpitokustannuksissa, varmistaa optimaaliset olosuhteet kiinteistön käyttäjille, vähentää korjausvelkaa ja nostaa kiinteistön arvoa.

Tähtäämme pitkiin asiakkuuksiin, jolloin hoidamme kumppanina jatkuvan optimoinnin – näin kiinteistönomistaja varmistaa kiinteistön kustannus- ja energiatehokkuuden koko kiinteistön elinkaaren ajan. Emme ole sitoutuneita tiettyihin teknisiin ratkaisuihin vaan räätälöimme ratkaisut kiinteistökohtaisesti.

Omana energiapäällikkönä toimit asiakkaan yhteyshenkilönä ja asiantuntijana. Tehtäviisi kuuluu energiakartoitusten laatiminen, energiatehokkuusprojektien suunnittelu sekä osallistuminen projektien toteutukseen ja kiinteistöjen energiatehokkuuden optimointitehtäviin.

Hae meille, mikäli:

  • Sinulla on tehtävään sopiva koulutus ja vähintään muutama vuosi työkokemusta kiinteistöjen energiatehokkuustoimenpiteiden suunnittelusta, toteutuksesta tai konsultoinnista
  • Koet yhteistyön asiakkaiden kanssa luontevaksi – sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot
  • Olet valmis liikkumaan – palvelemme valtakunnallisesti mutta pääsääntöisesti asiakkaamme toimivat pääkaupunkiseudulla ja Turun seudulla

 

Arvostamme syvää ymmärrystä automaatiojärjestelmistä, kiinteistöjen energiatehokkuudesta ja olosuhteiden kehittämisestä. Arvostamme myös kiinteistötalouden ja rahoitusalan osaamista.

Meillä saat:

  • Itsenäisen ja vastuullisen työn
  • Näköalapaikan ajankohtaiselle alalle, jossa tapahtuu paljon juuri nyt
  • Mukavat työkaverit ja osaavien asiantuntijoiden tuen
  • Mahdollisuuden kehittyä alan monipuoliseksi osaajaksi

 

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV osoitteeseen petri.rantapaju@greenvalue.fi. Mikäli haluat lisätietoa, voit soittaa Petrille arkipäivisin klo 15–16.

Paikka täytetään, kun löydämme sopivan osaajan.