GreenValue

GreenValue auttaa kiinteistönomistajia parantamaan energiatehokkuutta kestävästi ja kannattavasti kiinteistön elinkaaren ajan.

 

Monet kiinteistönomistajat ovat nostaneet vastuullisuuden tärkeäksi toimintaansa ohjaavaksi periaatteeksi, ja toiset vasta etsivät juuri heidän kiinteistöönsä sopivia ratkaisuja. GreenValue auttaa eri elinkaaren vaiheissa olevia kiinteistönomistajia.

"Kiinteistöt ovat avainasemassa tavoitellessamme hiilineutraalia yhteiskuntaa. Haluamme auttaa yrityksiä kehittämään kiinteistöjen energiatehokkuutta kestävästi ja kannattavasti – meidän on yhdessä pidettävä huolta yhteisestä ympäristöstämme. "

Petri Rantapaju, GreenValue Oy

Kohti hiilineutraaliutta

Ilmastokysymykset ovat nousseet entistä tärkeämmiksi kaikilla yhteiskunnan osa-alueilla. Rakennuksissa kuluu Suomessa noin 40 prosenttia energian kokonaiskulutuksesta, joten kiinteistöjen energiaratkaisut ovat erittäin keskeisessä roolissa, kun haluamme vastata asetettuihin tavoitteisiin.

Syvä talotekniikan ymmärrys vie energiatehokkuuden konkreettiselle tasolle

GreenValue on syntynyt kehittyvien kiinteistöjen tekniikkatalo Cerviuksen spin-off-yrityksenä. GreenValuen taustalla on vahvaa talotekniikan osaamista, jolloin voimme viedä kehittämisen hyvin konkreettiselle ja pitkäjänteiselle tasolle.

Kiinteistön energiatehokkuutta varmistamaan tarvitaan useiden osa-alueiden asiantuntijoita – räätälöidysti kiinteistönomistajan tarpeen mukaan. Laajan ja asiantuntevan verkoston avulla takaamme yhteistyöhön alan parhaita asiantuntijoita. Energiatiimi kootaan tarvittavista talotekniikan osaajista kuten rakennusautomaation ja LVIS-tekniikan asiantuntijoista sekä laskelmiin, analyyseihin ja raportointiin erikoistuneista osaajista.

Tekniikan vaikutusten ymmärtäminen on tärkeää, jotta investoinnit energiatehokkuuden parantamiseksi voidaan tehdä ja vaiheistaa järkevästi.

Tulemme mielellämme käymään ja tutustumaan kiinteistöösi!

 

Saat jo käynnillämme arvokkaita ajatuksia kiinteistösi energiatehokkuuden nostamiseen uudelle tasolle.

 

Oletko kiinnostunut säästöistä? Ota yhteyttä täältä.

GreenValuen toimintatavat

Säästät ylläpitokustannuksissa, vähennät korjausvelkaa

Takaat kiinteistön energiatehokkuuden koko elinkaarelle.

Varmistat optimaaliset olosuhteet kiinteistön käyttäjille

Leikkaat kiinteistösi hiilidioksidipäästöjä kestävästi ja kannattavasti

Tulemme mielellämme käymään - saammeko lainata avaintasi?

Oma energiapäällikkö ja energiatiimi

Oma energiapäällikkö on puolueeton asiantuntija, joka vastaa oikeiden toimenpiteiden tunnistamisesta ja toteuttamisesta alusta loppuun. Projekteihimme sisältyy kaksi vuotta ylläpitoa, jonka jälkeen jatkamme energiatehokkuuden varmistavana kumppaninasi.

Suunnittelupalvelut

Kiinteistöllesi oikeat ratkaisut perustuvat katselmuksiin, kartoituksiin ja kiinteistön kehittämissuunnitelmaan sekä taloudellisiin laskelmiin. Autamme sekä rahoituksessa että erilaisten tukien hyödyntämisessä.

Tekniset toteutukset

Tekniset toteutukset

Teknisistä ratkaisuista riippumattomana talotekniikan ja rakennusautomaation osaajana löydämme juuri sinun kiinteistöllesi optimaaliset tavat ottaa energiatehokkaista ratkaisuista kaikki hyöty irti.