Toimistokiinteistöt ja liikekiinteistöt

Toimistokiinteistöjen ja liikekiinteistöjen energiatehokkuus vaikuttaa suoraan kiinteistön arvoon, kannattavuuteen ja tuottoon. Huolehtimalla energiatehokkuudesta varmistat tilojesi käyttöasteen ja vuokrattavuuden.

 

Investoinnit energiatehokkuuteen kannattaa suunnitella liike- ja toimistokiinteistöissäkin pitkäjänteisesti. Kun suunnitelmissa ja toteutuksissa huomioidaan kiinteistön elinkaarivaihe ja käyttötarkoitus, löydetään toimivimmat ja sekä käyttäjän että omistajan kannalta optimaaliset ratkaisut.

 

GreenValuen kokonaispalvelu ja laaja kiinteistötekniikan ymmärrys avaa mahdollisuudet nostaa liike- ja toimistokiinteistön energiatehokkuus uudelle tasolle.

Vastuullisuustavoitteet tuovat mukanaan odotuksia kiinteistöjen energiatehokkuudelle. GreenValue auttaa vastaamaan odotuksiin ja raportoimaan niistä.

Miellyttävät olosuhteet varmistavat vuokrattavuuden

Tilojen käyttäjille energiatehokas kiinteistö on turvallinen, terveellinen ja työympäristönä tuottava.

 

Kun kyse on työpaikoista ja liikekiinteistöistä, tilojen käyttäjille miellyttävillä olosuhteilla on keskeinen merkitys. Kiinteistötekniikka vaikuttaa tilojen olosuhteisiin ja viihtyisyyteen – esimerkiksi kun olosuhteita ja energiatehokkuutta parannetaan oikein, ilmanlaatu paranee ja kosteutta voidaan hallita paremmin.

 

Tiloja vuokraavat yritykset hyötyvät energiatehokkuusparannuksista myös pienempinä energiankäytön kustannuksina.

 

GreenValue on kumppanisi toimisto- ja liikekiinteistöjen energiatehokkuuden kehittäjänä ja asiantuntijana. Tulemme mielellämme käymään – saat jo käynnillämme arvokkaita ajatuksia kiinteistösi energiatehokkuuden nostamiseen uudelle tasolle.

Tulemme mielellämme käymään - saammeko lainata avaintasi?

Suunnittelupalvelut

Oma energiapäällikkö ja energiatiimi

Oma energiapäällikkö on puolueeton asiantuntija, joka vastaa oikeiden toimenpiteiden tunnistamisesta ja toteuttamisesta alusta loppuun. Projekteihimme sisältyy kaksi vuotta ylläpitoa, jonka jälkeen jatkamme energiatehokkuuden varmistavana kumppaninasi.

Suunnittelupalvelut

Kiinteistöllesi oikeat ratkaisut perustuvat katselmuksiin, kartoituksiin ja kiinteistön kehittämissuunnitelmaan sekä taloudellisiin laskelmiin. Autamme sekä rahoituksessa että erilaisten tukien hyödyntämisessä.

Tekniset toteutukset

Tekniset toteutukset

Teknisistä ratkaisuista riippumattomana talotekniikan ja rakennusautomaation osaajana löydämme juuri sinun kiinteistöllesi optimaaliset tavat ottaa energiatehokkaista ratkaisuista kaikki hyöty irti.