Kauppapaikat

Kauppakeskuksissa on tehty paljon työtä päästöjen vähentämiseksi ja kauppakeskuskiinteistöjen energiatehokkuuden varmistamiseksi. Kauppakeskuksissa energiatehokkuudesta huolehtiminen on tärkeä vastuullisuus- ja imagotekijä.


Kiinteistöautomaatiolla ja älykkäällä ohjauksella on iso rooli – kiinteistön olosuhteita, ilmanvaihtoa, lämmitystä ja valaistusta voidaan säätää energiatehokkaasti tilanteen mukaan. Kauppakeskuksen olosuhteista esimerkiksi lämpötila ja ilmanvaihto vaikuttavat myyntiin liikkeissä, joten optimaaliset olosuhteet ja energiatehokkuuden varmistava kiinteistötekniikka on kauppakeskuksessa osa miellyttävää ostokokemusta.

Vastuullisuustavoitteet tuovat mukanaan odotuksia kiinteistöjen energiatehokkuudelle. GreenValue auttaa vastaamaan odotuksiin ja raportoimaan niistä.

Kiinteistötekniikka on kehittynyt ja kehittyy nopeasti. Näin uusienkin rakennusten olosuhteita ja energiatehokkuutta voidaan kannattavasti parantaa. GreenValue on kumppanisi kauppapaikkojen energiatehokkuuden kehittäjänä ja asiantuntijana.

 

Tulemme mielellämme käymään – saat jo käynnillämme arvokkaita ajatuksia kiinteistösi energiatehokkuuden nostamiseen uudelle tasolle.

Tulemme mielellämme käymään - saammeko lainata avaintasi?

Oma energiapäällikkö ja energiatiimi

Oma energiapäällikkö on puolueeton asiantuntija, joka vastaa oikeiden toimenpiteiden tunnistamisesta ja toteuttamisesta alusta loppuun. Projekteihimme sisältyy kaksi vuotta ylläpitoa, jonka jälkeen jatkamme energiatehokkuuden varmistavana kumppaninasi.

Suunnittelupalvelut

Kiinteistöllesi oikeat ratkaisut perustuvat katselmuksiin, kartoituksiin ja kiinteistön kehittämissuunnitelmaan sekä taloudellisiin laskelmiin. Autamme sekä rahoituksessa että erilaisten tukien hyödyntämisessä.

Tekniset toteutukset

Tekniset toteutukset

Teknisistä ratkaisuista riippumattomana talotekniikan ja rakennusautomaation osaajana löydämme juuri sinun kiinteistöllesi optimaaliset tavat ottaa energiatehokkaista ratkaisuista kaikki hyöty irti.