Kiinteistösijoittajat ja -omistajat

Korkeat ylläpitokustannukset samankaltaisiin kiinteistöihin verrattuna ovat yksi tärkeä merkki, jolloin kiinteistösijoittajien ja kiinteistönomistajien kannattaa suunnitella energiatehokkuushankkeita. Energiatehokkuusparannuksia tehdään usein myös samalla, kun talotekniikasta tai kiinteistöautomaatiosta löytyy jotakin korjattavaa.

Investoinnit kiinteistöjen energiatehokkuuteen ovat taloudellisesti kannattavia, sillä näin pienennetään kiinteistön energiankulutusta – usein merkittävästi. Samalla korjausvelka pienenee, kiinteistön kannattavuus, tuotto ja arvo nousevat sekä käyttäjien olosuhteet ja näin myös vuokrattavuus paranevat.

Ympäristöarvot ja vastuullisuus vaikuttavat yhä useamman tilaa etsivän vuokraajan valintoihin

Parannuksilla kiinteistön energiatehokkuuteen haetaan kannattavuutta ja tehokkuutta

Energiatehokkuutta parantamalla haetaan kannattavuutta ja tehokkuutta. Tämä tarkoittaa pienempia kiinteistönhoitokuluja ja parempaa nettovuokratuottoa. 

GreenValue auttaa tarkastelemaaan kiinteistöjäsi kokonaisuutena, vertailemaan vaihtoehtoja ja löytämään optimaaliset ja kustannustehokkaimmat ratkaisut. Tulemme mielellämme käymään – saat jo käynnillämme arvokkaita ajatuksia kiinteistösi energiatehokkuuden nostamiseen uudelle tasolle.

Tulemme mielellämme käymään - saammeko lainata avaintasi?

Suunnittelupalvelut

Oma energiapäällikkö ja energiatiimi

Oma energiapäällikkö on puolueeton asiantuntija, joka vastaa oikeiden toimenpiteiden tunnistamisesta ja toteuttamisesta alusta loppuun. Projekteihimme sisältyy kaksi vuotta ylläpitoa, jonka jälkeen jatkamme energiatehokkuuden varmistavana kumppaninasi.

Suunnittelupalvelut

Kiinteistöllesi oikeat ratkaisut perustuvat katselmuksiin, kartoituksiin ja kiinteistön kehittämissuunnitelmaan sekä taloudellisiin laskelmiin. Autamme sekä rahoituksessa että erilaisten tukien hyödyntämisessä.

Tekniset toteutukset

Tekniset toteutukset

Teknisistä ratkaisuista riippumattomana talotekniikan ja rakennusautomaation osaajana löydämme juuri sinun kiinteistöllesi optimaaliset tavat ottaa energiatehokkaista ratkaisuista kaikki hyöty irti.