Kokonaispalvelu kiinteistön energiatehokkuuteen
- koko elinkaaren ajalle

Tehokas kiinteistön energiatehokkuuden hallinta on asiantuntijatyötä, kiinteistökohtaista räätälöintiä ja jatkuvaa optimointia. GreenValuen palveluilla varmistat kiinteistösi energia- ja kustannustehokkuuden kiinteistön elinkaaren ajan.

 

Kiinteistötekniikka kehittyy vauhdilla ja uusia innovaatioita syntyy jatkuvasti. Taloteknisen osaamisemme ansiosta löydämme juuri sinun kiinteistöllesi optimaaliset tavat säästää energiaa ja ottaa ratkaisuista kaikki hyöty irti.

Säästät ylläpitokustannuksissa, vähennät korjausvelkaa

Takaat kiinteistön energiatehokkuuden koko elinkaarelle.

Varmistat optimaaliset olosuhteet kiinteistön käyttäjille

Leikkaat kiinteistösi hiilidioksidipäästöjä kestävästi ja kannattavasti

Suunnittelupalvelut

Oma energiapäällikkö ja energiatiimi

Oma energiapäällikkö on puolueeton asiantuntija, joka vastaa oikeiden toimenpiteiden tunnistamisesta ja toteuttamisesta alusta loppuun. Projekteihimme sisältyy kaksi vuotta ylläpitoa, jonka jälkeen jatkamme energiatehokkuuden varmistavana kumppaninasi.

Suunnittelupalvelut

Kiinteistöllesi oikeat ratkaisut perustuvat katselmuksiin, kartoituksiin ja kiinteistön kehittämissuunnitelmaan sekä taloudellisiin laskelmiin. Autamme sekä rahoituksessa että erilaisten tukien hyödyntämisessä.

Tekniset toteutukset

Tekniset toteutukset

Teknisistä ratkaisuista riippumattomana talotekniikan ja rakennusautomaation osaajana löydämme juuri sinun kiinteistöllesi optimaaliset tavat ottaa energiatehokkaista ratkaisuista kaikki hyöty irti.

Tulemme mielellämme käymään - saammeko lainata avaintasi?