Logistiikka- ja teollisuuskiinteistöt

Logistiikka- ja teollisuuskiinteistön energiatehokkuutta kehitettäessä korostuu toimintavarmuus ja käytettävyys. Sekä teollisuus- että logistiikkakiinteistössä olosuhteet ovat usein toiminnan kannalta kriittisen tärkeät.

Talotekniset järjestelmät voivat olla teollisuuskiinteistön käyttötarkoituksesta riippuen monimutkaisia kokonaisuuksia. Tällöin energiatehokkuuden kehittäminen edellyttää monipuolista ja kokonaisvaltaista taloteknistä osaamista ja ymmärrystä.

Esimerkiksi hukkaenergian talteenottoon ja hyödyntämiseen voi löytyä uusia ratkaisuja

Vaikka kiinteistön energiankulutus olisi vain pieni osa koko tuotantoprosessin kulutuksesta, kiinteistön energiatehokkuuden varmistaminen on kustannustehokasta ja myös vastuullista.

GreenValue on kumppanisi tehdas-, logistiikka- ja teollisuuskiinteistöjen energiatehokkuuden kehittäjänä ja asiantuntijana. Tulemme mielellämme käymään – saat jo käynnillämme arvokkaita ajatuksia kiinteistösi energiatehokkuuden nostamiseen uudelle tasolle.

Tulemme mielellämme käymään - saammeko lainata avaintasi?

Suunnittelupalvelut

Oma energiapäällikkö ja energiatiimi

Oma energiapäällikkö on puolueeton asiantuntija, joka vastaa oikeiden toimenpiteiden tunnistamisesta ja toteuttamisesta alusta loppuun. Projekteihimme sisältyy kaksi vuotta ylläpitoa, jonka jälkeen jatkamme energiatehokkuuden varmistavana kumppaninasi.

Suunnittelupalvelut

Kiinteistöllesi oikeat ratkaisut perustuvat katselmuksiin, kartoituksiin ja kiinteistön kehittämissuunnitelmaan sekä taloudellisiin laskelmiin. Autamme sekä rahoituksessa että erilaisten tukien hyödyntämisessä.

Tekniset toteutukset

Tekniset toteutukset

Teknisistä ratkaisuista riippumattomana talotekniikan ja rakennusautomaation osaajana löydämme juuri sinun kiinteistöllesi optimaaliset tavat ottaa energiatehokkaista ratkaisuista kaikki hyöty irti.