Tämä paikka on täytetty! Haemme asiantuntevaa, palveluhenkistä ja luotettavaa energiatehokkuushankkeiden projektipäällikköä vakituiseen ja kokoaikaiseen työhön Ouluun. 

Palveluyritys GreenValue laajentaa toimintaansa myös Pohjois-Suomeen.

Autamme kiinteistönomistajia parantamaan kiinteistöjen energiatehokkuutta, jolloin kiinteistönomistaja säästää kiinteistön ylläpitokustannuksissa, varmistaa optimaaliset olosuhteet kiinteistön käyttäjille, vähentää korjausvelkaa ja nostaa kiinteistön arvoa.

Tähtäämme pitkiin asiakkuuksiin, jolloin hoidamme kumppanina jatkuvan optimoinnin – näin kiinteistönomistaja varmistaa kiinteistön kustannus- ja energiatehokkuuden koko kiinteistön elinkaaren ajan. Emme ole sitoutuneita tiettyihin teknisiin ratkaisuihin vaan räätälöimme ratkaisut kiinteistökohtaisesti.

Projektipäällikkönä ja Omana energiapäällikkönä toimit asiakkaan yhteyshenkilönä ja asiantuntijana. Tehtäviisi kuuluu energiakartoitusten laatiminen, energiatehokkuusprojektien suunnittelu sekä osallistuminen projektien toteutukseen ja kiinteistöjen energiatehokkuuden optimointitehtäviin.

Hae meille, mikäli:

Arvostamme syvää ymmärrystä automaatiojärjestelmistä, kiinteistöjen energiatehokkuudesta ja olosuhteiden kehittämisestä. Arvostamme myös kiinteistötalouden ja rahoitusalan osaamista.

Meillä saat:

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV:si Antti Rousulle osoitteeseen antti.rousu@greenvalue.fi. Mikäli haluat lisätietoa, voit soittaa Antille arkipäivisin, p. 044 251 5569.

Paikka täytetään, kun löydämme sopivan osaajan. Tämä paikka on täytetty!