– Tämä paikka on täytetty! – Haemme asiantuntevaa, palveluhenkistä ja luotettavaa kiinteistöjen energiatehokkuushankkeiden projektipäällikköä vakituiseen ja kokoaikaiseen työhön Ouluun. Tehtävässä korostuu erityisesti ohjelmointiosaaminen.

Katso muut avoimet työpaikat >>

Autamme GreenValuella kiinteistönomistajia parantamaan kiinteistöjen energiatehokkuutta, jolloin kiinteistönomistaja säästää kiinteistön ylläpitokustannuksissa, varmistaa optimaaliset olosuhteet kiinteistön käyttäjille, vähentää korjausvelkaa ja nostaa kiinteistön arvoa.

Oiva Partanen, Tomi Koskelo ja Antti Rousu
GreenValuella työskentelet mm. Oiva Partasen (vas.), Tomi Koskelon ja Antti Rousun kanssa.

Tähtäämme pitkiin asiakkuuksiin, jolloin hoidamme kumppanina jatkuvan optimoinnin – näin kiinteistönomistaja varmistaa kiinteistön kustannus- ja energiatehokkuuden koko kiinteistön elinkaaren ajan. Emme ole sitoutuneita tiettyihin teknisiin ratkaisuihin vaan räätälöimme ratkaisut kiinteistökohtaisesti.

Projektipäällikkönä toimit ohjelmoinnin asiantuntijana energiatehokkuushankkeissa ja kiinteistöjen energiatehokkuuden optimoinnissa.

Hae meille, mikäli:

Arvostamme syvää ymmärrystä automaatiojärjestelmistä ja ohjelmoinnista, kiinteistöjen energiatehokkuudesta ja olosuhteiden kehittämisestä.

Meillä saat:

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV:si Antti Rousulle osoitteeseen antti.rousu@greenvalue.fi. Mikäli haluat lisätietoa, voit soittaa Antille arkipäivisin, p. 044 251 5569.