GreenValue varmistamaan kiinteistöjen energiatehokkuutta

GreenValue Oy palvelee jatkossa valtakunnallisesti kiinteistönomistajia, jotka odottavat energiainvestoinneilta kannattavuutta, säästöä ja tuottoa. Kokonaispalvelu varmistaa kiinteistön energia- ja kustannustehokkuuden koko kiinteistön elinkaaren ajan.

“Kiinteistönomistajat etsivät nyt kiihtyvällä tahdilla ratkaisuja, joilla parantaa kiinteistön energiatehokkuutta. Vahvalla talotekniikan osaamisella hallitsemme tekniikan vaikutukset, jolloin investoinnit tehdään ja vaiheistetaan järkevästi”, GreenValuen Petri Rantapaju sanoo.

Rantapaju on siirtynyt kiinteistötekniikan asiantuntijan Cervius Groupin johdosta GreenValuen toimitusjohtajaksi, ja Rantapajun kanssa uutta liiketoimintaa starttaa myyntijohtajana Jarmo Iisakka. Cervius Oy:n toimitusjohtaja Tapio Ulvinen on GreenValuen hallituksen puheenjohtaja.

Ilmastotekoja odotetaan kaikilta

Ilmastokysymykset nousevat entistä tärkeämmiksi kaikilla yhteiskunnan osa-alueilla. Rakennuksissa kuluu Suomessa noin 40 prosenttia energian kokonaiskulutuksesta, joten kiinteistöjen energiaratkaisut ovat erittäin keskeisessä roolissa, kun vastaamme asetettuihin tavoitteisiin.

“Ilmastotavoitteita ei tulla saavuttamaan ilman että kiinteistöt saadaan energiatehokkaiksi. Sekä kiinteistönomistajien että käyttäjien on tässä tehtävä osansa”, Iisakka sanoo.

Monet kiinteistönomistajat ovat nostaneet vastuullisuuden tärkeäksi toimintaa ohjaavaksi periaatteeksi, ja toiset vasta etsivät juuri heidän kiinteistöönsä sopivia ratkaisuja ja toimintamalleja. Tekniikka kehittyy ja uusia innovaatioita kiinteistöjen energiatehokkuuden parantamiseen syntyy jatkuvasti.

“Meidän tehtävämme on pysyä kartalla uusista teknisistä ratkaisuista, ymmärtää niiden mahdollisuudet ja tarjota räätälöityjä ratkaisuja koko kiinteistön elinkaaren ajalle. Näin asiakkaamme tietävät, millaiset ratkaisut sopivat juuri heille”, Rantapaju sanoo.

Henkilökohtainen palvelu, oma energiapäällikkö ja yhteydenpidon kynnyksen pitäminen matalana ovat GreenValuessa tärkeitä periaatteita. 

“Ratkaisukeskeisyys, luottamuksen rakentaminen ja lupausten lunastaminen ovat asioita, joilla rakennetaan kestäviä asiakassuhteita”, Iisakka sanoo.

Ota yhteyttä kaikissa kiinteistöjen energiatehokkuuteen liittyvissä asioissa:

Petri Rantapaju, p. 050 513 7988
petri.rantapaju@greenvalue.fi

Jarmo Iisakka, p.  040 706 7908
jarmo.iisakka@greenvalue.fi