Ilmastonmuutos, tiukat päästötavoitteet ja kiinteistön energiakustannukset saavat yhä useamman kiinteistönomistajan tarttumaan energiatehokkuushankkeisiin. GreenValuen palvelumalli sopii kaikille kiinteistönomistajille, sillä osuvilla toimenpiteillä energiakustannuksissa saadaan säästöjä nopeasti, sanoo GreenValuen uusi toimitusjohtaja Antti Rousu.

Antti Rousu
Antti Rousu auttaa GreenValuen asiakkaita parantamaan kiinteistöjensä energiatehokkuutta – järkevästi kiinteistön lähtötilanteesta käsin.

”Moni kiinteistönomistaja heräsi energian hinnan nousun myötä siihen, että kiinteistön kustannukset nousevat hallitsemattomasti. Siksi säästäminen energiakustannuksissa on monella kiinteistönomistajalla nyt päällimmäisenä mielessä”, Rousu sanoo.

Toimenpiteet riippuvat aina kiinteistöstä, ja GreenValuen toimintamalli perustuukin aina kiinteistön lähtötilanteen huolelliseen analyysiin. Ratkaisut valitaan kiinteistölle sopiviksi.

”Mahdollisuuksia löytyy rakennusautomaation ja kiinteistötekniikan modernisoinneista energiaratkaisuihin, valaistuksen uusimiseen ja myös rakennusteknisiin toimenpiteisiin. Rakennusautomaatiota ohjaavalla ohjelmistolla ja analytiikalla on tänä päivänä ratkaiseva merkitys”, Rousu korostaa.

Jatkuva parantaminen sopii intohimoiselle kehittäjälle

Kiinteistölle räätälöidyssä hankkeessa energiansäästö näkyy nopeasti. Laskelmin osoitettava hyöty on asiantuntijallekin palkitsevaa: Rousu innostuu mahdollisuuksista, joita kiinteistötekniikka ja rakennusautomaatio kiinteistönomistajille tarjoavat.

Vauhdilla kehittyvien työkalujen ja prosessien ymmärrys yhdistyy jatkuvaan kehittämiseen ja parantamiseen.

”Olen kehittäjätyyppi, ehdottomasti. On hienoa päästä auttamaan kiinteistöomistajia ja etsimään parhaimmat ratkaisut, joilla kiinteistö saadaan energiatehokkaammaksi ja käyttäjiä paremmin palvelevaksi.”

Rousulla on vahva kokemus Siemensin ratkaisuista rakennusautomaatioon ja energiatehokkuuteen sekä ratkaisujen kehittämisestä erilaisiin kiinteistöihin. Kokemusta löytyy myös yrittäjyydestä ja oman perheen yrityksen vetovastuusta. GreenValuen johtotehtävä on mieluinen haaste.

”Pääsen tehtävässä laajentamaan osaamistani erilaisiin automaatiojärjestelmiin, kehittämään kiinteistönomistajia monipuolisesti palvelevaa valvomoalustaa, kasvattamaan yritystä ja tietysti tuomaan oman osaamiseni GreenValuen asiakkaiden käyttöön.”

Saanko lainata avaintasi? Kerron, miten voimme kehittää kiinteistösi energiatehokkuutta!

Antti Rousu

p. 044 251 5569
antti.rousu@greenvalue.fi